ETEERISET ÖLJYT

Eteeriset öljyt tukemaan kehon ja mielen hyvinvointia

Olen käyttänyt eteerisiä öljyjä erilaisiin tarkoituksiin reilusti yli kymmenen vuotta. Vuonna 2016 löysin laadukkaat Young Living -öljyt. Young Livingin öljyt sekä muut myrkyttömät tuotteet kuuluvat elämääni kiinteästi päivittäin.

Eteeriset öljyt ovat yksi vanhimmista keinoista edistää kehomme ja mielemme hyvinvointia. Niiden avulla voi tukea kehon immunijärjestelmän tervettä toimintaa, tukea nivelten normaalia toimintaa tai kohottaa mielialaa. Öljyt voivat olla apuna esimerkiksi meditaatio- tai rentoutusharjoituksissa sekä tukemassa rauhoittumista ja levollista olotilaa. Eteeristen öljyjen käyttö päivittäisessä kauneudenhoidossa on nykyään minulle jo itsestäänselvyys. Iso kasa öljyjä lähtee aina myös matkoilleni mukaan. 

Itse olen valinnut juuri Young Livingin öljyt käyttööni niiden erinomaisen laadun ja turvallisuuden takia. Laadun takaa erityinen "Seed to Seal"-standardi (Siemenestä Sinettiin), joka valvoo öljyjen matkaa kasvin siemenestä pullotukseen asti. Young Livingin laaduntarkkailuun kuuluu myös tuotteiden testausta sekä YL:n omissa laboratorioissa, että riippumattomien tahojen toimesta.

Olisi mahtavaa saada sinut mukaan “Ihanan Eteeriset”-tiimiini! 

Miten liityt mukaan tiimiin ja aloitat öljyjen käytön? 

Tiimiin liittyminen on helppoa. Voit halutessasi tilata yksittäisiä tuotteita, mutta Young Livingin valikoimasta löytyy myös erittäin laadukkaat ja kustannustehokkaat starttikitit, joilla on todella helppoa aloittaa öljyjen käyttö! Meillä käytetään öljyjä joka päivä, ja autan mielelläni sinutkin alkuun! 

Jos liityt tiimiini, suosittelen kahta asiaa:

1) Tilaa itsellesi aloituspakkaus. Itse suosittelisin hankkimaan Premium Starter Kitin joko Dewdrop- (n.175€) tai Aria-diffuuserilla (n.280€). 

Aloituspakkaukset sisältävät 12 öljyä, diffuuserin, roll on-pallon, jonka voit laittaa suosikkiöljypulloosi, näytteet Ningxia Red-vitamiinijuomasta, sekä pieniä näytepulloja, joilla voit jakaa öljyjä myös ystävillesi. Nämä paketit ovat hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia, ja runsaan sisältönsä avulla pääset saman tien kokeilemaan öljyjä erittäin monipuolisesti.

(Löydät blogipostauksen aloituspakkauksista täältä.)

2) Valitse jälleenmyyjä-jäsenyys, jotta saat edullisemmat hinnat. 

Alla vielä eriteltynä jälleenmyyjäksi rekisteröitymisen hyödyt.

VAIHTOEHTO 1: Jälleenmyyjä (suosittelen!)

  • Kun rekisteröidyt jälleenmyyjäksi, saat 24% edullisemmat hinnat, vaikket ikinä haluaisi myydä yhtäkään tuotetta!
  • Ei minimitilausmääriä tai liittymismaksua.
  • Valitse haluamasi aloituspakkaus, tai aloita öljyily tilaamalla yksittäisiä tuotteita.
  • Mahdollisuus liittyä kätevään Essential Rewards-ohjelmaan, jossa saat suosikkituotteesi joka kuukausi kotiovelle alennetuilla toimitusmaksuilla.
  • Saat oman jäsennumeron, jonka voit jakaa ystävillesi; jos he tilaavat kauttasi tuotteita, voit saada palkkioita ja hyvityksiä. (Vaikka YL kutsuu jäseniään jälleenmyyjiksi, sinun ei kuitenkaan tarvitse jakaa tai myydä öljyjä ikinä kenellekään.)
  • Jos rekisteröidyt jälleenmyyjäksi ja innostut käyttämään YL:n tuotteita säännöllisesti, pääset mukaan Ihanan Eteeriset-tiimin tapahtumiin sekä omaan Facebook-ryhmäämme, josta löydät paljon inspiraatiota öljyilyyn. 

 VAIHTOEHTO 2: Vähittäisasiakas

  • Tilaa tuotteita milloin vain, mutta maksa 24% kalliimpi vähittäisasiakashinta.
  • Vähittäisasiakas ei voi hyötyä palkkiojärjestelmästä tai Essential Rewards-ohjelmasta.

On mukavaa, että voi valita kumman tahansa vaihtoehdon. En kuitenkaan usko, että kadut jälleenmyyjäksi rekisteröitymistä, pelkästään jo edullisempien hintojen takia.


Liittyäksesi tiimiini, ALOITA TÄSTÄ.


Jos olet kiinnostunut myymään öljyjä tai jakamaan Young Living-tietoa muillekin, pystyt tekemään Young Livingistä itsellesi myös sivu- tai päätoimisen työn ja ansaitsemaan jatkossa mm. omat öljysi ilmaiseksi! Tällöin kannattaa harkita Essential Rewards-ohjelmaan liittymistä. 

Essential Rewards on kuukausittainen automaattilähetys-ohjelma, johon liittyessäsi saat mahdollisuuden ansaita pisteitä omista, sekä kauttasi tehdyistä tilauksista, ilmaisia tuotteita, sekä edullisemmat toimituskulut. Essential Rewardsin kautta saatat alkaa saada jopa rahallisia hyvityksiä tilillesi, kun tuttavasikin innostuvat tutustumaan YL:n tuotteisiin kauttasi.

 Voit joka kuukausi kustomoida oman tilauksesi sen mukaan, mitä milloinkin tarvitset; öljyjä, shampoota, pyykinpesuainetta, vitamiineja, jne. Minimitilausmäärä per kuukausi on 50PV:tä, eli noin 50€.  

Essential Rewards-ohjelma on täysin vapaaehtoinen, mutta suosittelen harkitsemaan sitä, jos olet innostunut aloittamaan öljyilyn. Tällöin ansaitset palkkiopisteitä jo heti ensimmäisestä tilauksestasi lähtien. Essential Rewards on ainoa tapa ansaita pisteitä ja hyvityksiä tilauksista, jos haluat tehdä Young Livingistä itsellesi bisneksen. ER-jäsenyyden voi halutessaan lopettaa milloin vain, joten et sitoudu määräaikoihin tai minimitilauksiin.

Autan mielelläni sinut alkuun polulla, jonka varrella tulet tapaamaan paljon saman henkisiä ihmisiä sekä lisäämään hyvinvointia ja runsautta perheesi elämään!