Unelmien Joogaloma 2019

 

Miltä kuulostaisi heräillä aurinkoiseen aamuun (ei liian aikaisin), tassutella lempeästi herättelevälle joogatunnille, antaa liikkeen virkistää, vetreyttää sekä vahvistaa kehoa, ja ihanan loppurentoutuksen jälkeen hiippailla valmiiseen pöytään herkulliselle aamiaiselle? Loppupäivä etenee täsmälleen yhtä lempeästi, tai aktiivisemmin, jos niin haluat. Lähde mukaan unelmiesi lomalle, jonka voit kustomoida juuri sellaiseksi, kuin itse haluat! Jos kiinnostuit, jatka lukemista...

Vuoden 2019 Unelmien Joogaloma sijoittuu Portugaliin. Tällä kertaa matkustamme Nazaren kauniiseen pikkukaupunkiin, jossa sijaitsee Euroopan mantereen läntisin ranta.

Majoitumme rauhallisella mäntymetsäisellä rinteellä, Miramar Sul-hotellissa, jossa mm. 3 uima-allasta ja silmiä hivelevät näkymät Atlantille. Lähistöltä löytyy mm. merivesikylpylä, jossa voi ottaa terveyttä edistäviä kylpyjä ja hierontoja, sekä spa, jossa voi hemmotella itseään vaikka sopuhintaisilla kasvohoidolla tai manikyyrillä.

Joogaamme loman aikana enimmäkseen 1-2 kertaa päivässä. Pienessä ryhmässä saat runsaasti yksilöllistäkin huomiota, ja harjoitukset sopivat kaiken tasoisille joogeille, joten voit olla vasta-alkaja, tai jo kokeneempi.

Viikon joogaharjoitukset huoltavat turvallisesti, vahvistavasti ja avaavasti kehoa, sekä rauhoittavat mieltä, ja loman punaisena lankana onkin oman kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisääminen.

Matkan hinta on 1365€ / hlö ja siihen sisältyy:
- TAP Portugalin reittilennot (Helsinki-Lissabon-Helsinki) veroineen
- lentokenttäkuljetukset kohteessa
- majoitus kahden hengen standard-huoneissa (1hh lisämaksusta 255€)
- hotelliaamiaiset ja 6 illallista (ma-la), sekä saapumispäivänä lounas
- joogaharjoitukset

Lähtöpäivänä meillä on aikaa tehdä myös pieni kierros Lissabonissa ja käydä vaikka ostoksilla. Kierros ja kuljetukset sisältyvät hintaan, mahdoliset shoppailut eivät ;)

Ajankohta on 7.-13.10.2019 (perillä Helsingissä varhain aamulla 14.10.)

Lisätiedot joogasisältöihin yms liittyen: piia@spicybalance.com
Matkavaraukset: https://www.matka-agentit.fi/matkat/unelmien-joogaloma-portugalissa-piia-makisen-johdolla