Unelmainen Joogaloma Italiassa 4.-10.6.2018

 

Varaa kalenteristasi kesäkuun alku D-vitamiinitankkaukselle, unelmien toteuttamiselle, joogalle, päiväunille ja viipyileville terassi-illallisille Ligurian rannikon upeissa maisemissa!

Viikon aikana ravitsemme kehoamme, mieltämme ja sieluamme joogaharjoituksilla (flow & yin), raikkailla, tuoreilla ja herkullisilla aterioilla, silmiä hivelevillä maisemilla sekä sydämellisillä keskusteluilla (viinilasillisen kanssa tai ilman). Tarjoamme mahdollisuuden myös yhteisiin patikointiretkiin, joilla maisemat avautuvat vielä aivan uudesta perspektiivistä. Hotellin vieressä sijaitsevan rannan turkoosi vesikin tuntuu aivan käsittämättömän ihanalta leppoisan, mutta hikoiluttavan patikkaretken jälkeen. 

Ja kyllä, vapaata aikaakin on runsaasti, ja voit käyttää sitä miten haluat; torkkumalla, kiertelemällä omaa kylää, tutkimalla lähialueita, patikoimalla vähän lisää tai rentoutumalla hotellin uima-altaalla tai edellä mainitun turkoosin meren aalloissa, tai miksei lueskelemalla omalla parvekkeella.

Majoitumme Monterosson keskustan ja rannan tuntumassa, rauhallisen kadun varrella sijaitsevassa, Villa Adrianassa, joka on pieni, siisti ja viihtyisä hotelli. Aamiaiset ja illalliset kuuluvat matkan hintaan ja ovat Villa Adrianassa aivan herkullisia. 

Matkan ajankohta: 4.-10.6.2018 

Matkan hinta: 1590€ / hlö, sisältäen lennot Tampereelta (Helsingin kautta, joten sieltäkin voi liittyä seuraan, kysy alennusta!), lentokenttäkuljetukset matkakohteessa, majoituksen 2hh:ssa aamiaisineen sekä illallisineen ja ohjatut joogatunnit. 
(yhden hengen huoneen lisämaksu 130€).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Matka-Jokela Oy,
kirsti.jokela@matka-jokela.fi, puh. 03- 5119010

Kysymykset matkan ohjelmaan tai joogaan liittyen: piia@spicybalance.com