Mama Wellness-kurssi

Mama Wellness - lempeää liikettä vauvan kanssa


Mama Wellness on äideille tarkoitettu, raskauden ja synnytyksen jälkeen lempeästi kehoa ja mieltä huoltava harjoitus. Tunti ottaa vaikutteita joogasta, pilateksesta sekä mm. barresta, olematta kuitenkaan puhtaasti mitään näistä. Harjoituksen päätteeksi hengailemme yhdessä ja jutustelemme herkullisten superfood-smoothieiden parissa.

Mama Wellness sopii sinulle, joka aloittelet hiljalleen liikkumista synnytyksen (ja jälkitarkastuksen) jälkeen. Mitään ei tarvitse ennalta osata, eikä nenän tarvitse eteentaivutuksessa ylettyä polveen. Tunti keskittyy enemmän äidin kuntouttamiseen mutta yhdistämme harjoitteisiin myös yhdessäoloa ja seurustelua vauvan kanssa. Tunnin fiilis on vapaamuotoinen ja voitkin koska tahansa kääntää huomiosi vauvaan ja keskittyä vauvan hoitoon. Harjoitteet ovat terveellisen tehokkaita ja vaikka joutuisit ottamaan imetystaukoja, saat tunnista kuitenkin paljon hyödyllistä kehon huoltoa.

Kurssi sisältää yhteensä kahdeksan kokoontumiskertaa, koko kurssin hinta on 90€. Harjoitus kestää noin 50 minuuttia, jonka jälkeen jää aikaa vapaaseen jutusteluun ja terveellisen smoothien hörppimiseen. Jos koko kurssiin sitoutuminen tuottaa sinulle hankaluuksia, tarjoamme mahdollisuuden myös kertakäynneille (15€) ennakkoilmoittautumisella, mikäli vapaita paikkoja jää.

Me ohjaajat olemme kokeneita hyvinvoinnin moniosaajia ja tuoreita äitejä. Rennon terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntämme. Ohjaamme tunnit vuoroviikoin ja omat vauvamme ovat tietenkin menossa mukana.

Tunnit pidetään Tampereen Kiipeilykeskuksen joogasalissa, Lielahdessa, johon hyvät yhteydet julkisilla, runsaasti ilmaista parkkitilaa pihassa, sekä kivat mahdollisuudet vaikka lounaalle tai ruokaostoksille tunnin jälkeen. Kurssi sopii vauvoille, jotka eivät vielä kävele.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
piia@spicybalance.com tai 050-5618411 / Piia (pilates- ja joogaopettaja)
susanna.intke@gmail.com tai 040-7428100 / Susanna (joogaopettaja)