Syksyinen Make & Take - tapahtuma

 

Viime lauantaina 14.10.2017 vietettiin kansainvälistä Young Living-päivää, jota päätimme Essential Flown Kirsin kanssa juhlistaa syksyisen make & take-tapahtuman muodossa. Tähän aikaan vuodesta alkaa korostua hyvän unen merkitys päivien lyhentyessä, joten valitsimme diy-aiheeksemme rentoutumista ja hyvää unta tukevan Sweet Dreams-suihkeen. Suihkeeseen käytetään mm. laventeli- ja setripuuöljyjä, jotka tunnetusti tukevat rentoutumista ja rauhoittumista.

Pispalassa oli tupa täynnä innokkaita öljyilijöitä, joiden kanssa jutustelimme kaikenlaista eteerisiin öljyihin liittyvää samalla, kun jokainen valmisti itselleen Sweet Dreams-suihkeen ja koristeli pullon oman makunsa mukaisesti. Young Living oli lanseerannut uusia tuotteita juuri tätä päivää ajatellen, ja uutukainen laventelihunaja oli aivan ihastuttava lisä askertelujen lomassa nautitulle kamomillahaudukkeelle. 

Parituntinen sessio oli oikein onnistunut ja hyvän fiiliksen täyteinen, ja toi mukanaan taas muutaman kivan uuden tyypin kasvavaan Ihanan Eteeriset-tiimiimme.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!